Tuesday, September 26, 2017

Kenapa WA Grup Bisa Bubar..? Kisah Bubarna Salah Sahiji Grup WA.

*KISAH BUBARNA SALAHSAHIJI GROUP WA*

Awalna tina chattingan antara anggota heubeul jeung anggota anyar...

BUDI:
Halo Sari, wilujeng gabung di group nya...

SARI:
Halo juga, muhun abdi SARI, anggota enggal di ieu grup, hatur nuhun tos diangken di ieu grup.

UJANG:
Hai Sari. Ulah khawatir sayang, masalah naon wea pasti ku akang di bantu...

Usep:
Halo Sari,, upami aya perlu naon wea kantun nyarios we ka akang, akang siap bantu sagala kaperluan neng Sari...

Asep Pohang:
Halo Sari, Akang siap ngarencangan neng Sari, kamana wae eneng angkat, akang siap... kabarin aja ya say

Dedi jabrig:
Halo Sari... tenang aja, salami aya akang mah sagala masalah pasti beresa...

SARI:
Hatur nuhun akang-akang... Akang-akang sadayana memang baik hati dan perhatian ...

BUDI:
Neng Sari, nami eneng meni sae pisan nya. Ari nami lengkepna saha neng?

SARI:
SARIFUDIN, asli Babakan Jengkol...

Budi kaluar ti group

Ujang kaluar ti grup

Usep kaluar ti grup

Asep Pohang kaluar ti grup

Dedi Jabrig kaluar ti grup

ADMIN  kaluar ti grup

Oman 'online'
.
???????

SARI: Kang Oman henteu ngiringan kaluar ti grup???

Oman: Ah akang mah husnudzon we, sadayana oge pasti aya hikmahna...

SARI: Muhun kang Oman, da saleresna mah nami lengkep abdi teh INDAH PUTRI SARIFUDIN,

SARIFUDIN teh nami pun bapa, abdi teh mantan mojang priangan tahun 2008

SARI: Abdi RANDA dikantunkeun maot ku punlanceuk, pun lanceuk maot sa atos rengse diakadan, janten abdi teh teu acan kantos Bulan madu...

SARI: Mudah - mudahan kang Oman kersa janten Imam eneng...

Oman:  Alhamdulillah.....

SARI: punten kang, Ari nami panjang akang saha????

Oman: "SITI HALIMAH BINTI OMAN"

SARI kaluar ti group....!!!!

🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀😂😁

Bagikan

Artikel Sering Dibaca

Kenapa WA Grup Bisa Bubar..? Kisah Bubarna Salah Sahiji Grup WA.
4/ 5
Oleh

Subscribe Via Email

Suka Dengan Artikel Z@MAN.HP Management? Tambahkan Email Anda Untuk Berlangganan.